Interpol lyfter.

Hejhej.
Wow, länge sedan jag skrev något här men egentligen, det är ju skittråkigt att skriva blogg om jag ska vara ärlig. Just idag kände jag för att dra av några rader och meddela er om att jag kom in på RML! (Birkagårdens fhsk, rockmusikerlinjen) här hemma i Stockholm, så jag slipper flytta till Sjöviks (Avesta) och bo på internat. Men inte för att jag tror att den skolan är dålig, känner faktiskt bara inte för att dra härifrån än. Jag älskar mitt Stockholm! Men FETT att jag kom in fan, så nu ska jag rocka loss i 1 eller 2 år där nere på Frysen som för övrigt jag kan gå till på 5 min :) Skitbra! 
Ny musik på sistone då?
Hmm, ja absolut måste bara kolla min spotify...
Ja, eller inte nytt kanske, jag lyssnar mycket på mina gamla hjältar såklart. Men månadens låtar kan jag väl radda upp här då, dom kommer inte i ordning btw.

Battles - Atlas
Michael Jackson - P.Y.T
Panic at the disco - nails for breakfast, tacks for snacks
Anthony & the Johnsons - Twilight
The Faint - The geeks were right (Boize noize vs D.I.M remix) 
Interpol - Slow hands (Britt Daniel remix)/ Public Pervert (Carlos D remix)
Dream theater - Take the time
Tepr - En direct de la côte


Mest lyssnade denna vecka tror jag. Interpol & the Faint har fått väldigt mycket uppmärksamhet av mig senaste tiden, Gabriel och genesis har fått ge över lite tid till dem. Men ack så bra de är.
Det är sommar nu! jag har varit på Peace & Love, där var de bästa Peter Doherty, Babyshambles, Leather Nun, M83 och Kadawatha bäst skulle jag tro. Hade lite halva inne på sångaren i kadawatha där skulle jag tro, haha. Men men, snart bär det av till Urkult där jag bl.a. ska se Nina Ramsby, kommer nog bli sweet.

Love Lia

Hoppas alla har en bra sommar för övrigt :)

RSS 2.0