Wuthering Heights


Det blir nog så att det bär av till Locarno i sommar. Moon & stars festival, Toto + Earth, wind & fire på en o samma scen, samtidigt! Det kan inte bli fetare tror jag. Nu är det påsklov och jag ska skriva massa musik har jag tänkt. Imorgon ska jag och Petter sjunga/spela på ett bröllop uppe på fåfängan, utomhus! Altså det är 0-gradigt ute typ, burr! "Turn your lights down low" och "Av längtan till dig" blir det, sedan åker han till Arvika. Men kommer hem på måndag, så jag saknar nog inte ihjäl mig. Han är så fin ska ni veta, tjoho.
Lyssnar på Kate Bush efter ett glas vin med mamma på söder. Fin kväll har vi här, jag och Kate.

Kate Bush – The Saxophone Song

Love, Lia

All is full of Love


Nu vill jag ha sommar, cykla på Utö eller något annat som är bra.
Björk – All Is Full Of Love - Live - Vespertine World Tour 2001

Sun


Man är trött på vädret men när det är sol så går det ju faktiskt inte att klaga, gick längst sickla kanalen häromdagen, gudomligt vackert altså. Missade Imogen Heap förra fredagen gjorde jag också, jävla skithelvete. Varför kan jag aldrig ha koll på saker o ting? Välbehövligt sportlov har det vart men inte alls mycket musik vilket gör att jag suktar efter det mycket nu när vi börjar igen. P har vart i Florence hela veckan så nu saknar jag honom alldeles för mycket. Nu ska vi börja med projektet ´skriva eget´ som jag tror kommer bli huuur kul som helst. Vi spelar även innan 90-talsuppspelet och vi är 7 pers och vi fick välja 4 låtar helt själva, vilka låtar som helst... hmm. inte så enkelt. Men tror vi kommit fram till 3 dängor hitintills. 1. Toto - Till the end 2. Lee Ritenour - Mr. Briefcase 3. Björk - All is full of love. Vi tänkte ju inte släppa på HF-slickheten direkt :)

Det är så kul och spännande att vara musiker, för man vet aldrig vad som komma skall. Vad kommer hända med min framtid, vad vill jag göra och hur långt vill jag gå med de? Det är alltid det jag tänker på och hur stor ovissheten är med vad det ska bli av mig. Jag vill ju även blanda in välgörenhet med det jag gör, men är det bra att börja med det innan man skaffat sig ett namn i branschen? Jag tror inte det är så smart faktiskt. Igår skrev jag en låt om aparteid, det kändes bra och så men kan det misstolkas? Kommer jag kopplas till välgörenhet även om andra låtar inte har den tanken bakom sig, eller hur ska jag säga... Kommer man dras till den grejjen eller musiken, det är där skon klämmer tror jag. Men i alla fall ska jag starta upp ett band nu tänkte jag. Jag behöver hjälp med att skriva klart låtar vilket jag tror vi ska kunna fixa sinsemellan.
Nej, jag ska sluta prata skit och tror jag tar en promenad i fina vädret. P kommer hem ikväll :D

ROSKNROLL
Lia

RSS 2.0